הרמת סינוס Fundamentals Explained

הרמת סינוס – הליך מקדים להשתלת שיניים כאשר עובי העצם לא מספיק להחדרת שתל

בניתוח הרמת סינוס כרוכים גם סיכונים מסוימים, כאשר הסיכון השכיח ביותר הוא קריעה או פציעה בקרום הסינוס.

אסור לירוק, אסור לשטוף את הפה, אסור לקנח את האף, אסור לעשן , אסור לאכול ולשתות מאכלים חמים וקשים.

נפיחות ושטפי דם- לאחר התפוגגות של חומר הרדמה, ייתכנו כאבים, נפיחות ושטפי דם בעיקר באזור הטיפול, בלחי ומתחת לעין.

הליך זה מתבצע עבור מטופלים שאינם נמצאו מתאימים לבצע טיפול של השתלת שיניים בגלל שהעצם שלהם לא הייתה רחבה מספיק.

To help assist the investigation, you may pull the corresponding mistake log out of your Internet server and submit it our help crew. Be sure to involve the Ray ID (which is at the bottom of the error web page). Further troubleshooting means.

עם התפתחות תחום השתלות שיניים נולד הצורך במתן פתרון למצב בו יש צורך בהשתלה וקיים חסר של עצם. כיום ניתן באמצעים מתוחכמים לבנות עצם בצורה מודרכת.

הרמת סינוס פתוחה זה ??? ??? ניתוח נפרד ומקדים לניתוח ההשתלה, ובו אנו פותחים את חלל הסינוס ומרימים את רצפתו כדי לייצר מקום לשתלים.

ד”ר ניצן שלזינגר הוא רופא שיניים מצטיין אשר מבצע הליך הרמת סינוס א-טראומטית בשיטה זעיר-פולשנית. עוד על אודות ד"ר ניצן שלזינגר

רוב המטופלים חווים רק מעט אי נוחות לאחר ניתוח הרמת סינוס. יכול להיות שבימים לאחר הניתוח תחוו נפיחות ודימום קל מהאף או מהפה.

בפרוצדורה זו מתאפשרת הכנסת כמות תחליפי עצם גדולה ובכך הגדלה משמעותית של עצם הלסת. הרמת סינוס פתוחה מתאימה לאנשים שלהם חסר עצם גדול ויש צורך בהגדלה משמעותית של כמות העצם.



הסיבוך הנפוץ הוא התפתחות של "סינוסיטיס אקוטית" מספר ימים או שבועות לאחר הניתוח. התופעה מלוות בחום, בלחץ במערות האף מתחת לעין ובתחושה לא נעימה. טיפול אנטיביוטי ייחודי ומתאים יכול להיות הפתרון, אך לפעמים יהיה צורך בהתייעצות עם רופא אף אוזן וגרון.

האם יש סיבוכים אפשריים להרמת סינוס? כמו בכל הניתוח יש חשש מסיבוכים: קריעת ממברנת הסינוס, זהומים, אי קליטת שתל העצם.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “הרמת סינוס Fundamentals Explained”

Leave a Reply

Gravatar